OPLEIDINGEN
Coachopleiding binnen YAR-Vlaanderen 8-weekse mIndfulnesstraining Postgraduaat ‘Coaching, supervisie en teambegeleiding’ aan Hogent Practitioner en Master Practitioner NLP bij Your Coach Dans- en bewegingstherapie bij Agape (i.o.)
METHODIEKEN
Oplossingsgericht werken NLP Diverse ervaringsgerichte methodieken o.a. lichaamswerk
ERVARING
YAR-Vlaanderen, coaching voor jongeren Heel wat trajecten met creatieve profielen, zowel individueel als in groep. Coachtraject voor studenten Ritcs & Koninklijk Conservatorium Brussel.
What makes me sparkle?
Wanneer ik met mensen werk. Wanneer ik cliënten zie groeien in hun proces. Wanneer mijn cliënten zichzelf beter leren kennen en vinden wat hun gelukkig maakt. Wanneer ik iets nieuws leer. Wanneer ik mijn dromen en doelen stap voor stap aan het verwezenlijken ben. Wanneer ik mijn gevoel en intuïtie volg. Wanneer ik creëer. Wanneer ik los kan dansen op goeie muziek.
Tom Lagast Ganzendries 126, B-9000 Gent 0477/19 06 09 www.scherpsteller.be tom@sparkle-loopbaancoaching.be
SCHERPSTELLER Durf dromen, en ga jouw doel scherpstellen. Een klare kijk hebben over waar ik naartoe wil is mijn ding. Hoe scherper het doel, hoe klaarder de weg ernaartoe. Weten wat je wil is het begin van alles, want veel is mogelijk, meer dan je denkt! PROCESVERSNELLER Ik kan heel doelgericht zijn. Soms is het ook nodig om stil te staan bij het proces want dit is even waardevol als het eindresultaat. Kijken wat aandacht nodig heeft en dit doorvoelen. Waar struikel je? Wat zijn jouw beperkende overtuigingen? Wat zijn jouw twijfels? … Even vertragen is bewust worden, inzichten krijgen, om daarna weer beter te kunnen versnellen en in actie te schieten. DOENER Dromen is leuk, maar op een dag kom je best in actie. Want wie wil oogsten moet zaaien. Acties en beslissingen nemen doe je niet alleen met je hoofd, ook met je lijf, gevoel en intuïtie. Steek je handen uit je mouwen en make it happen! Eenmaal in beweging gekomen zal je zien dat dingen beginnen te verschuiven en te veranderen.
Tom Lagast Loopbaancoach (Gent)
back
Meer info